Privacy

CLINERIENCE verbindt zich ertoe alle nodige veiligheidsmaatregelen te nemen om de bescherming en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te verzekeren.

Uw persoonsgegevens worden niet verkocht aan, gedeeld met of uitgeleend aan derden.

CLINERIENCE gebruikt deze gegevens uitsluitend om u de best mogelijke online koopervaring te laten beleven, u een uitstekende kwaliteitsservice te bieden, uw toegang tot onze producten en diensten te vereenvoudigen en uw interesses op de voorgrond te stellen.

Deze gegevens zijn ook nuttig voor ons om u bepaalde producten of diensten aan te bieden en de verzending van uw bestelling sneller te laten verlopen. Wij gebruiken ook IP-adressen (die niet verbonden zijn met uw persoonsgegevens) om onze website beter te beheren, zodat wij beter aan uw behoeften kunnen beantwoorden.

De partners met wie wij samenwerken voor de verzending van onze producten en de beveiliging van de betaalmethodes maken in geen geval gebruik van de gegevens die verzameld werden op deze website. CLINERIENCE neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen (administratieve, technische en fysieke maatregelen) om de bescherming van uw persoonsgegevens te verzekeren en om verlies, diefstal, verkeerd gebruik, onbevoegde toegang, verspreiding, wijziging of vernietiging ervan te verhinderen.

Onze infrastructuur waarborgt te allen tijde de nauwkeurigheid, volledigheid en updating van uw persoonsgegevens voor het doeleinde waarvoor deze bestemd zijn. U heeft recht op toegang tot en rechtzetting van uw persoonsgegevens. Om ons de nauwkeurigheid, volledigheid en updating van uw persoonsgegevens en contactvoorkeuren te helpen garanderen, volstaat het om in te loggen op uw account.

U bent als enige aansprakelijk voor alle schade, verlies en extra kosten die u, CLINERIENCE of elke andere persoon zou kunnen oplopen door het verschaffen van valse, onjuiste, incorrecte of onvolledige informatie of als gevolg van uw verzuim om de informatie bij te werken die betrekking heeft op uw betaalmethode.

Net als vele andere websites gebruiken wij cookies om de meest bezochte delen van onze website te identificeren en zo uw ervaring te verrijken. Deze cookies zijn ook waardevol om uw interacties met onze diensten te personaliseren en onze website te verbeteren.

Onze website bevat links naar andere webpagina’s. CLINERIENCE kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vertrouwelijkheidsbeleid van deze externe websites.

Deze privacy policy kan in de loop der tijd veranderen en aangepast worden aan de veranderingen in onze service en de evolutie van de technologieën en wetten. Deze privacy policy werd bijgewerkt op vrijdag 30 april 2010.

Beveiligde betaling - CB / Paypal / Cheque
Levering binnen 48u – GLS
Geen verzendkosten vanaf 79 €
Klantendienst Contacteer ons
Advies en behandelingen Vind een gespecialiseerd instituut