Het merk Clinerience ofwel de levensverzekering voor uw haar

Onze geschiedenis

CLINERIENCE is het verhaal van mannen en vrouwen met een visie die al heel vroeg, sinds 1974, beseften hoe ellendig mensen zich voelden na het verlies van hun haar.
Als echte natuurliefhebbers ontdekten zij de kracht en rijkdom ervan. Zo konden zij natuurlijke en milieuvriendelijke behandelingen zonder bijwerkingen aanbieden voor de hoofdhuid en het haar

Het huidige Laboratorium

De specialisten van Aromatherapie en onze biologen van de cel Onderzoek en Ontwikkeling, gepassioneerd door de kracht van natuurlijke plantenextracten, zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de samenstelling van elke behandeling van Clinerience. Zo slagen zij erin om ieder haarprobleem te behandelen met medisch bewezen resultaten: haaruitval, haartekort, droog of vet haar, maar ook hoofdhuidproblemen, roos, jeuk, seborroe, …

Onze engagementen

Een gamma biologische en natuurlijke verzorgingsproducten voor het haar en de hoofdhuid zonder bijwerkingen en met resultaten die bewezen werden onder medisch toezicht.
Een gamma kleuringen met BIOLOGISCHE ALOE VERA, ZONDER AMMONIAK, RESORCINE, SILICONEN, PARABENEN EN VOORAL ZONDER PPD (Parafenyleendiamine is een heel sterk allergeen bestanddeel dat in de meeste haarkleuringen zit).

Gebruik van plantenextracten en etherische oliën

Door het gebruik van plantenextracten en complexen van etherische en plantaardige oliën in de samengestelde formules van de behandelingen van Clinerience kan men nooit eerder geziene resultaten bereiken.
Hun synergie bevordert de ontgifting van de hoofdhuid en de bloedsomloop, zuurstoftoevoer en hydratatie in de weefsels.
Het haar wordt behandeld van de wortels tot de punten door celvernieuwing te stimuleren in de opperhuid en de haargroei een boost te geven voor een volle, zijdezachte en stralende haardos.

Beveiligde betaling - CB / Paypal / Cheque
Levering binnen 48u – GLS
Geen verzendkosten vanaf 79 €
Klantendienst Contacteer ons
Advies en behandelingen Vind een gespecialiseerd instituut