Leveringen en retourzendingen

Het transport van uw pakje

De pakjes worden over het algemeen verzonden binnen 48u na ontvangst van uw betaling. De pakjes worden standaard verzonden met Colissimo, met of zonder handtekening voor ontvangst naar keuze van de klant. Wij sturen u zo snel mogelijk een link waarmee u de levering van uw pakje online kan volgen ongeacht de gekozen wijze van verzending.

In de verzendkosten zijn de verpakking, behandeling en portokosten inbegrepen. Deze kosten kunnen bestaan uit een vast en variabel deel afhankelijk van de prijs of het gewicht van uw bestelling. Wij raden u aan uw aankopen te bundelen in één enkele bestelling. Wij kunnen geen twee verschillende bestellingen bundelen en u dient dan de portokosten voor elke bestelling te betalen. Uw pakje wordt op uw eigen risico verzonden. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan pakjes met fragiele producten.

De pakjes worden extra groot verpakt en beschermd.

Retourneren

De koper, d.w.z. een natuurlijke persoon zonder beroepsmatige doeleinden, beschikt over een bedenktijd van zeven dagen vanaf de levering van zijn bestelling om het product in de originele staat voor inwisseling of terugbetaling naar de verkoper terug te sturen zonder betaling van een boete, met uitzondering van de retourkosten.  

Beveiligde betaling - CB / Paypal / Cheque
Levering binnen 48u – GLS
Geen verzendkosten vanaf 79 €
Klantendienst Contacteer ons
Advies en behandelingen Vind een gespecialiseerd instituut