Lotion Tegen Haaruitval – Bewezen effectief – CCL

Antihaaruitval

€ 41,00
Inclusief belasting

Waarom?

Deze lotion tegen haaruitval is gemaakt uit Vicia faba (Tuinboonextract), extract van biologische Klit, Aloë Vera en Maïsextract.

De combinatie van deze werkzame stoffen stimuleert het haargroeiproces en de haarvernieuwing, en is werkzaam op het niveau van de hoofdhuid.

Follisync, of tuinboonextract (99% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong) stimuleert de werking van haargroeigenen. Klitextract is sebumregulerend, terwijl Aloë Vera zowel hydraterend, herstellend als kalmerend werkt. Maïskorrelextract ondersteunt de hydratatie van de huid en de gezondheid van het haar.

Bewezen doeltreffend cosmetisch resultaat.

Deze lotion is onder medisch toezicht gedurende 4 weken getest bij 20 vrijwilligers, en heeft bewezen doeltreffend te zijn bij haaruitval. Bij 95% van de deelnemers werd haaruitval verminderd of geremd en bij 90% bleef de haarmassa constant of groeide deze. Het haar is bij 86% van de deelnemers steviger en bij 81% wordt de groei gestimuleerd.

Gebruiksaanwijzing

Baan voor baan op de hoofdhuid sprayen (5 of 6 maal sprayen per baan). Daarna zachtjes inmasseren en niet uitspoelen. Moet elke dag gebruikt worden gedurende een periode die in overleg met uw haartherapeut bepaald wordt. Aanbevolen wordt om gelijktijdig de andere verzorgingsproducten uit het assortiment te gebruiken om de doeltreffendheid te ondersteunen.

Bij contact met de ogen spoelen met ruim water. 

 MENING KLANTEN (0)

Schrijf een review Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen
Filter:
0 1 2 3 4 (0 )
0 1 2 3 0 (0 )
0 1 2 0 1 (0 )
0 1 0 1 2 (0 )
0 0 1 2 3 (0 )
Beveiligde betaling - CB / Paypal / Cheque
Levering binnen 48u – GLS
Geen verzendkosten vanaf 79 €
Klantendienst Contacteer ons
Advies en behandelingen Vind een gespecialiseerd instituut